Gölbaşı Sevgili Öğretmenim Anaokulu
Köşk mahallesi Anayol caddesi Gölbaşı Beldesi Güroymak/BİTLİS

VİZYON

Dünyada uygulanan, kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak…

MİSYON

Biz Sevgili Öğretmenim Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Normal Eğitim

Okulumuz Güroymak ilçe merkezine 12 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe merkezinde öğretmenlerin kalabilecekleri çok sayıda kaloriferli ev bulunmaktadır. Ev kiraları 500-1000 TL arasındadır.